Standaard Collectie

Betaalbaar, hoge kwaliteit en gemakkelijk zelf te monteren, dat zijn onze Standaard schuifdeuren.

Productinformatie

De schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een aluminium profiel.

De schuifdeuren uit onze standaard collectie zijn zelf te ontwerpen in onze configurator. Exacte maten zijn hierbij nog niet nodig. Na het ontwerpen van de schuifdeuren ontvang je een email met prijsindicatie en ontwerp. Hier kun je ook gelijk de exacte maten voor de schuifdeur aan ons doorgeven.

Wanneer wij de exacte maten binnen hebben controleren wij het ontwerp en nemen wij nog even contact op ter bevestiging.

Open Configurator

In de configurator kies je zelf de vlakverdeling en profielen van jouw deuren. Je hebt hierbij keuze uit 2 verschillende profielen en diverse mogelijke vlakverdeling voor jouw schuifdeur!

Kleurkeuze

Tijdens het ontwerpen van je eigen schuifdeuren heb je de keuze uit 6 decor kleuren: Zwart, Wit, Antraciet, Steengrijs, Spijkerblauw, en Mosgroen

Daarnaast heb je bij het ‘Cubic’ profiel de keuze uit 3 profiel kleuren: Zwart, Wit en Aluminium.
Het ‘Minimalist’ Profiel is enkel in aluminium verkrijgbaar.

Softclose

Wanneer je graag wil dat je schuifdeuren geruisloos sluiten kun je in de configurator kiezen voor de softclose optie. 

Open Configurator

De schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat gebruikt wordt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal. Melamine is daarnaast bestand tegen hitte, vocht en krassen. Het is te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en texturen. Hierdoor kunnen er meerdere stijlen schuifdeuren mee gecreëerd worden, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertificeerd hout

FSC-gecertificeerd plaatwerk wordt gemaakt van hout dat afkomstig is van beschermde bossen. Deze bossen worden beschermd tegen ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten. Er wordt rekening gehouden met sociale en ecologische aspecten. Bij het beheer van de bossen wordt de lokale gemeenschappen betrokken. Fabrikanten dragen door het kiezen voor FSC plaatwerk bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om stevigheid en duurzaamheid te bieden. Het profiel is voorzien van een ingebouwd geleidingssysteem waarmee de schuifdeuren soepel en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

Het inmeten en monteren van schuifdeuren is niet lastig. Wil je jouw schuifdeuren ingemeten en/of gemonteerd hebben? Dat kan! In de configurator kun je aangeven of je gebruik wilt maken van onze montage of inmeetservice. Tegen een schappelijke meerprijs komt onze expert jouw ruimte inmeten en/of de schuifdeuren plaatsen.

De montagedatum wordt ingepland op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt. 

De levertijd van de schuifdeuren is afhankelijk van de montage. Wanneer jij zelf gemakkelijk de schuifdeuren monteert bedraagt de levertijd 4-6 weken.

Wanneer je gebruikt maakt van onze montageservice bedraagt de levertijd 6-8 weken. 

Schuifdeur-op-maat.nl staat voor kwaliteit. Dit is de reden dat je 15 jaar garantie krijgt op ons materiaal. Meer informatie over garantie vind je in onze leveringsvoorwaarden.

Ontwerp je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren op maat in onze configurator.
Ruime keuze uit kleuren, afwerking en service.