Webshop Trustmark
Vertrouwd online: kopen met de zekerheid van WebwinkelKeur.

Glazen schuifdeuren op maat

Ben je op zoek naar op maat gemaakte glazen schuifdeuren om bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer te verfraaien?

Productinformatie

Algemene Informatie

In onze schuifdeur configurator heb je de mogelijkheid om op maat gemaakte glazen schuifdeuren zelf te ontwerpen en bestellen. Deze schuifdeuren kunnen dienen als losse schuifdeur voor een doorgang, schuifdeurwand* of als en suite deuren.


*Glazen schuifdeurwanden bestaan altijd uit twee glasdeuren. De wand is vervolgens te verbreden met vaste glaswanden. Deze zijn niet schuifbaar. Een vier-deurs opstelling bestaat bijvoorbeeld uit twee vaste glaswanden aan de buitenkant met twee schuifbare deuren daar tussen.

Bij Schuifdeur op maat heb je de mogelijkheid om zowel op rails staande als hangende glazen schuifdeuren volledig naar eigen wens te ontwerpen. Onze schuifdeuren in de configurator bestaan uit 4mm gehard glas, omgeven door een aluminium profiel met een stalen uitstraling

Wij hebben 4 soorten glas en 5 verschillende profielkleuren beschikbaar. Daarnaast is er de keuze uit diverse soorten vlakverdeling. 

Wanneer je graag wil dat je schuifdeuren geruisloos sluiten kun je in de configurator kiezen voor de softclose optie. 

Glas decoren

Helder
glas

Mat
glas

Grijs
glas

Brons
glas

Profiel kleuren

Zwart
(RAL 9005)

Wit
(RAL 9016)

Kwartsgrijs
(RAL 7039)

Antraciet
(RAL 7016)

Aluminium
(Geanodiseerd)

Verken alle opties in 3D met behulp van onze schuifdeur configurator.

Onze glazen schuifdeuren op maat worden gemaakt van hoogstaand aluminium. Hiermee kunnen wij de minimalistische & industriële staal look realiseren, zonder het hoge prijskaartje. Ook worden stalen schuifdeuren al gauw te zwaar. 

De voordelen op een rijtje

  • Staal look 
  • Sterk
  • Licht van gewicht
  • Onderhoudsvrij
  • Waterbestendig (geen corrosie)
  • Een gunstige prijsstelling t.o.v. staal
  • Lange levensduur
  • 100% recyclebaar

 

De deuren worden exact op maat gemaakt en zijn zelf  te ontwerpen in onze schuifdeur configurator. 

Minimale breedte per deur*600 mm
Maximale breedte per deur*1000 mm
Maximale hoogte3200 mm
Totale diepte (excl. greep)76 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

Wil je helemaal zeker zijn van de maten? Vraag dan hier een inmeetlaser aan.

Wanneer je glazen schuifdeuren hebt besteld komen wij altijd bij je langs om nogmaals de ruimte in te meten. Zo weet je zeker dat de schuifdeuren passen. Daarnaast kun je tijdens deze afspraak je ontwerp bespreken en kan het ontwerp nog iets aangepast worden.

We streven ernaar om binnen 14 dagen na bestelling bij je langs te komen voor het inmeten. 

Glazen schuifdeuren zijn altijd inclusief inmeten en montage. De montageafspraak vindt plaats tussen de 8-10 weken na inmeten.

Onze glazen schuifdeuren zijn beschikbaar vanaf €1.125,-. In de configurator kun je direct de prijs zien voor je ontwerp. 

Tijdens het afrekenen is het mogelijk om een 25% aanbetaling te selecteren. De aanbetaling kan rechtstreeks vanuit de configurator worden afgerekend. Het resterende bedrag brengen wij pas in rekening wanneer de schuifdeuren geplaatst zijn. 

De prijs in de configurator is inclusief inmeet- en montageservice. Geen verborgen kosten dus!

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator

Glazen schuifdeuren binnen

Bij Schuifdeur-op-maat.nl verkopen wij uitsluitend binnen schuifdeuren. Onze glazen schuifdeuren voor binnen zijn beschikbaar in verschillende toepassingen en uitvoeringen. Alle mogelijkheden zijn te ontdekken in onze configurator. Hier ontwerp en bestel je zelf je glas schuifdeuren. Nadat je de glazen schuifdeuren besteld komen wij bij je langs om de ruimte nogmaals in te meten. Zo weet je zeker dat de schuifdeuren passen. 

Glazen schuifwanden op maat

Een van de mogelijkheden is een glazen schuifwand op maat. Een glazen schuifwand bestaat altijd uit 2 schuifbare elementen. De wand is vervolgens uit te breiden met vaste elementen. In de configurator is vanaf drie elementen standaard het linker element vastgezet. Maar, mocht je liever het rechter element vast willen zetten, dan kun je dit met ons bespreken tijdens de inmeetservice. De puntjes worden tijdens de inmeet afspraak op de i gezet. Pas hierna gaan de schuifdeuren de productie in.

Glazen en suite deuren

Verbind verschillende ruimtes met glazen en suite deuren op maat. Bijvoorbeeld de keuken en woonkamer. Of misschien wel de voorkamer en woonkamer? Het resultaat is één grote ruimte, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van al het natuurlijke licht dat je huis binnenkomt. Bij en suite deuren is de rails twee keer zo breed als je deuren, zodat de deuren volledig naar de zijkant geschoven kunnen worden.

Filter

Prijs
Prijs - slider
8481864
Vlakverdeling
Profielkleur