Hoe het werkt

Volg deze eenvoudige stappen om op maat gemaakte schuifdeuren te ontwerpen.

Stap 1 - Het inmeten van de ruimte

De benodigde maten voor je schuifdeur op maat is afhankelijk van de schuifdeur toepassing dat je zoekt. Voor het ontwerpen van een schuifdeurwand heb je bijvoorbeeld andere maten nodig dan voor een losse schuifdeur voor een deuropening. 

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij per type deur een aparte inmeet uitleg gemaakt.

Stap 2 - Het ontwerpen van de schuifdeuren

Na het meten van de ruimte kun je aan de slag met het ontwerpen van de schuifdeuren via onze 3D schuifdeur configurator. Stap voor stap creëer je de schuifdeuren helemaal volgens jouw wensen.

Kies eerst de gewenste toepassing en het type schuifdeur. Vervolgens voer je de zojuist gemeten afmetingen in. Maak een keuze uit een uitgebreid assortiment kleuren, vlakverdelingen en afwerkingen om de perfecte schuifdeur te ontwerpen.

Controleer je ontwerp en bestel direct je op maat gemaakte schuifdeur of sla het ontwerp eerst op. Als je het opslaat, ontvang je een link per e-mail waarmee je jouw ontwerp later opnieuw kunt bekijken.

Kom je er niet uit? Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen van de schuifdeuren.

Stap 3 - Bestel je schuifdeuren

Wil je de schuifdeuren graag bestellen? Dat kan direct vanuit de laatste stap in de configurator. Betalen kan veilig met iDeal, creditcard of bancontact. Tijdens het afrekenen kun je er ook voor kiezen om te betalen op aanbetaling. In dit geval betaal je 25% vooraf en het resterende bedrag na levering.

Zodra we je bestelling ontvangen, gaan we aan de slag. Bij de levering van de schuifdeuren hoef je ze alleen nog maar te monteren. Dit kun je eenvoudig zelf doen aan de hand van onze montage-instructies. De specifieke instructies variëren op basis van het type schuifdeur.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator