Houten schuifdeuren op maat

De mooiste houten schuifdeuren op maat vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Op maat gemaakte schuifdeuren van hout

Op zoek naar een mooie houten schuifdeur op maat voor in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer? Schuifdeur-op-maat.nl helpt je graag verder. 

Dankzij ons ruime aanbod aan hout decoren kunnen wij elk denkbare houten look schuifdeur op maat maken. 

Onze schuifdeurexperts ontwerpen gratis en geheel vrijblijvend een schuifdeur op maat voor je. Dit doen zij samen met jou tijdens een online advies gesprek.

Samen bespreken jullie de wensen van de schuifdeur, vervolgens ontwerpt de expert ter plekke jouw schuifdeuren op maat.

Houten schuifdeuren

Montage service voor jouw schuifdeuren

Zodra jouw schuifdeur op maat besteld wordt gaat ons productieteam aan de slag met het op maat maken van de deuren. Om jouw schuifdeuren tot op de millimeter nauwkeurig voor je neer te zetten werken wij samen met specialistische monteurs. Met hun jarenlange ervaring zetten zij jouw houten schuifdeur op maat precies goed neer. 

Op zoek naar houten schuifdeuren op maat?

Dat is mogelijk via een gratis online advies gesprek! Onze schuifdeur expert ontwerpt in een online meeting jouw droomschuifdeuren! Boek een adviesgesprek op dag en tijdstip dat jou uitkomt!

Houten schuifdeur op maat met glas

Naast een traditionele houten schuifdeur look is het ook mogelijk om hout en glas te combineren. Onze schuifdeur expert helpt je hierbij verder.

De expert begint met ontwerpen vanuit een lege basis. Er kan gekozen worden uit 1, 2 of 3 deuren. Hierna gaat hij verder met het toevoegen van de juiste materialen en elementen.

 

Waarom schuifdeur-op-maat.nl ?

Houten schuifdeur op maat laten maken

Met méér dan 10 verschillende hout decoren kunnen wij elk soort houten uitstraling realiseren. 

Onze schuifdeuren worden geproduceerd in Nederland. Dankzij onze nauwe samenwerking met de producent kunnen wij de voordeligste schuifdeuren van Nederland aanbieden.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl verkopen wij enkel de beste materialen. Om je hiervan te overtuigen krijg je maar liefst 15 jaar garantie op jouw schuifdeuren! 

Houten schuifdeurkast op maat

Schuifdeur-op-maat.nl beperkt zich niet alleen tot maatwerk schuifdeuren. Onze experts kunnen ook een complete maatwerk kast met schuifdeuren voor je ontwerpen.

Met een wijd aanbod aan materialen, kleuren en mogelijkheden is elk denkbare opbergoplossing te realiseren. Onze expert kan tijdens je online advies gesprek een complete maatwerk kast met schuifdeuren voor je ontwerpen.

Eerst nog wat inspiratie nodig?

Raak geïnspireerd door gerealiseerde projecten en verschillende voorbeelden uit de schuifdeur configurator.

Op zoek naar houten schuifdeuren op maat?

Dat is mogelijk via een gratis online advies gesprek! Onze schuifdeur expert ontwerpt in een online meeting jouw droomschuifdeuren! Boek een adviesgesprek op dag en tijdstip dat jou uitkomt!