Webshop Trustmark
Vertrouwd online: kopen met de zekerheid van WebwinkelKeur.

Houten schuifdeuren

Ben je op zoek naar mooie houten schuifdeuren op maat voor bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer? Wij van schuifdeur-op-maat.nl helpen je graag verder.

Productinformatie

Algemene Informatie

In onze schuifdeur configurator kun je op maat gemaakte houten schuifdeurwanden zelf ontwerpen en bestellen. 

In onze configurator hebben wij diverse houten schuifdeuren. De schuifdeuren zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine houtlook afgewerkt met een aluminium profiel.  De houten schuifdeuren zijn ook te combineren met onze omlijste & spiegel schuifdeuren

Zowel de decoren als de profielen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

Als je een geruisloze sluiting van de schuifdeuren wilt, kun je in de configurator kiezen voor de softclose optie.

Hout decoren

Wit

Donker bruin

Eiken

Vergrijsd Eiken

Donker Eiken

Zwart

Verbrand zwarthout

Vlammend bruinhout

Pinewood

Bamboe

Verken alle opties in 3D met behulp van onze schuifdeur configurator.

De houten schuifdeuren op maat zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daar om heen een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat gebruikt wordt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal. Melamine is daarnaast bestand tegen hitte, vocht en krassen. Het is te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en texturen. Hierdoor kunnen er meerdere stijlen schuifdeuren mee gecreëerd worden, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertifieerd hout

FSC-gecertificeerd plaatwerk wordt gemaakt van hout afkomstig van beschermde bossen, waar ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten worden voorkomen. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met sociale als ecologische aspecten, en lokale gemeenschappen worden betrokken bij het bosbeheer. Fabrikanten die voor FSC plaatwerk kiezen, dragen bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel, gemaakt van hoogwaardig aluminium, is ontworpen om zowel stevigheid als duurzaamheid te bieden. Bovendien is het profiel uitgerust met een geïntegreerd geleidingssysteem, waardoor de schuifdeuren vloeiend en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

Minimale breedte per deur*600 mm
Maximale breedte per deur*1000 mm
Maximale hoogte2850 mm
Totale diepte76 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

Wil je helemaal zeker zijn van de maten? Vraag dan hier een inmeetlaser aan.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator

Houten schuifdeur op maat met glas

Naast een traditionele houten paneelschuifdeur look is het ook mogelijk om hout en glas te combineren. Onze schuifdeur expert helpt je hierbij verder. De expert begint met ontwerpen vanuit een lege basis. Er kan gekozen worden uit 1, 2, 3 of 4 deuren. Hierna gaat hij verder met het toevoegen van de juiste materialen en elementen.

Houten schuifdeur op maat laten maken

Met onze hout decoren kunnen wij elk soort houten uitstraling realiseren. Bijvoorbeeld schuifdeuren van eikenhout of houten paneel schuifdeuren behoren tot de opties. Onze schuifdeuren worden geproduceerd in Nederland. Dankzij onze nauwe samenwerking met de producent kunnen wij de voordeligste schuifdeuren van Nederland aanbieden. Bij Schuifdeur-op-maat.nl verkopen wij enkel de beste materialen. Om je hiervan te overtuigen krijg je maar liefst 10 jaar garantie op jouw schuifdeuren! 

Houten schuifdeurkast op maat

Schuifdeur-op-maat.nl beperkt zich niet alleen tot maatwerk schuifdeuren. Onze experts kunnen ook een complete maatwerk kast met schuifdeuren voor je ontwerpen. Met een wijd aanbod aan materialen, kleuren en mogelijkheden is elk denkbare opbergoplossing te realiseren. Onze expert kan tijdens je online advies gesprek een complete maatwerk kast met schuifdeuren voor je ontwerpen.

Filter

Soort
Soort

Filter

Prijs
Prijs - slider
8481864
Vlakverdeling
Profielkleur