Omlijste schuifdeuren

Betaalbaar, hoge kwaliteit en gemakkelijk zelf te monteren, dat zijn onze omlijste schuifdeuren.

Productinformatie

Algemene Informatie

In onze schuifdeur configurator kunt u op maat gemaakte omlijste schuifdeurwanden zelf ontwerpen en bestellen. 

De omlijste schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een aluminium profiel. Zowel de decoren als de profielen zijn in diverse kleuren beschikbaar. 

Indien je de voorkeur geeft aan geruisloos sluitende schuifdeuren, bieden wij in de configurator de mogelijkheid om voor ‘softclose‘ te kiezen.

Decor kleuren

Standaard kleurcollectie €424,- per deur
Wit (Ral 9016)
Zwart (Ral 7021)
Lichgrijs (Ral 7047)
Antraciet (RAL 7024)
Zandgrijs (Ral 7044)
Fjord groen (RAL 7016)
Antiek roze
Trend kleurcollectie €555,- per deur
Honing geel
Nachtblauw
Terra
Taupe
Olijfgroen

Profiel kleuren

Zwart (Ral 9005)
Wit (Ral 9016)
Kwartsgrijs (RAL 7039)
Antraciet (RAL 7016)
Aluminium (Geanodiseerd)

Verken alle opties in 3D met behulp van onze schuifdeur configurator.

De schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat gebruikt wordt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal. Melamine is daarnaast bestand tegen hitte, vocht en krassen. Het is te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en texturen. Hierdoor kunnen er meerdere stijlen schuifdeuren mee gecreëerd worden, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertifieerd hout

FSC-gecertificeerd plaatwerk wordt gemaakt van hout dat afkomstig is van beschermde bossen. Deze bossen worden beschermd tegen ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten. Er wordt rekening gehouden met sociale en ecologische aspecten. Bij het beheer van de bossen wordt de lokale gemeenschappen betrokken. Fabrikanten dragen door het kiezen voor FSC plaatwerk bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om stevigheid en duurzaamheid te bieden. Het profiel is voorzien van een ingebouwd geleidingssysteem waarmee de schuifdeuren soepel en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

De deuren worden exact op maat gemaakt en zijn zelf  te ontwerpen in onze schuifdeur configurator. 

Minimale breedte per deur* 600 mm
Maximale breedte per deur* 1000 mm
Maximale hoogte 2850 mm
Totale diepte 76 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator