Paneel schuifdeuren

De mooiste paneel schuifdeuren vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Paneel schuifdeur

Een schuifdeur paneel is perfect als binnenschuifdeur in jouw huis. Onze adviseurs helpen je graag aan geschikte paneel schuifdeuren voor  bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of zolder.

Een paneeldeur bestaat uit een paneel met daaromheen een krasvaste folie met een variatie van kleuren. 

Witte paneel schuifdeuren van hout

Productinformatie

Een paneeldeur bestaat uit een paneel met daaromheen een krasvaste folie met een variatie van kleuren. Kenmerkend is dat de deur vaak bestaat uit verschillende vlakken die tussen verticale stijlen en horizontale regels liggen.

Offerte aanvraag Online advies

Een paneeldeur bestaat uit een paneel met daaromheen een krasvaste folie met een variatie van kleuren. Kenmerkend is dat de deur vaak bestaat uit verschillende vlakken die tussen verticale stijlen en horizontale regels liggen.

Minimale breedte per deur*600 mm
Maximale breedte per deur*1000 mmm
Maximale hoogte2780 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaatst worden.

Het inmeten en monteren van Luxe schuifdeuren kan wat complexer zijn dan bij onze standaard collectie. Wij helpen je daarom graag met specialistisch advies, inmeet service en montage service.

Tegen een schappelijke meerprijs komt onze expert jouw ruimte inmeten en/of de schuifdeuren plaatsen.

De montagedatum wordt ingepland op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt. 

De levertijd van de schuifdeuren is afhankelijk van de montage. Wanneer jij zelf gemakkelijk de schuifdeuren monteert bedraagt de levertijd 4-6 weken.

Wanneer je gebruikt maakt van onze montageservice bedraagt de levertijd 6-8 weken. 

Schuifdeur-op-maat.nl staat voor kwaliteit. Dit is de reden dat je 15 jaar garantie krijgt op ons materiaal. 

Meer informatie over garantie vind je in onze leveringsvoorwaarden.

Op zoek naar paneel schuifdeuren op maat?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Schuifdeur paneel

Onze paneeldeur heeft een dieptewerking in de deur. Er is keuze uit verschillende patronen. Zo hebben we paneeldeuren met een klassieke uitstraling of moderne deuren met strakke lijnen en ronde vormen. Een klassieke deur heeft veel details en luxe profielen. Een moderne deur heeft juist minder details en een strak uiterlijk.

Paneel schuifdeur op maat

Onze naam zegt het al… Wij maken uitsluitend schuifdeuren op maat. Wanneer je oog is gevallen op een paneel schuifdeur op maat dan helpen wij je hier graag bij. Het kan namelijk zijn dat je twijfelt over wat voor schuifdeur je wilt of je bent bijvoorbeeld op zoek naar iets specifieks zoals een schuifdeurkast met spiegel. 

Via een offerte aanvraag helpen wij je aan je ideale paneel schuifdeuren. Binnen 48 uur krijg je van ons een ontwerp en offerte op maat.

Paneeldeuren voor een kast

Naast paneel schuifdeuren naar wens bieden wij ook maatwerk schuifdeurkasten aan. Wij werken samen met uitsluitend de beste maatwerk leveranciers. Hierdoor is elk element van de kast naar wens op te bouwen. 

Kledingroedes, schappen, rekken, spiegels en lades, alles is mogelijk! Uiteindelijk werken wij de kast strak weg met mooie schuifdeuren. 

Onze monteurs bouwen de kast tot op de millimeter nauwkeurig voor je op.

Of plan een online advies gesprek

Onze expert zit voor je klaar om samen de perfecte schuifdeuren te ontwerpen.