Paneel schuifdeuren​

De meest elegante schuifdeur variant. Een paneel schuifdeur is perfect als schuifdeurwand in jouw huis.

Productinformatie

Algemene Informatie

In onze schuifdeur configurator kunt u op maat gemaakte paneel schuifdeurwanden zelf ontwerpen en bestellen. 

De paneel schuifdeuren in onze configurator zijn stijlvolle deuren gemaakt van 22 mm dikke MDF-panelen, die in de gewenste stijl worden gefreesd. De panelen worden vervolgens ter bescherming afgewerkt met een krasvaste folie. Zowel de panelen als de grepen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast is er de keuze uit diverse soorten vlakverdeling

Als je graag wilt dat je schuifdeuren geruisloos sluiten, kun je in de configurator kiezen voor de softclose optie.

Paneel kleuren

Standaard kleurcollectie €424,- per deur
Wit (Ral 9016)
Zwart (Ral 7021)
Lichgrijs (Ral 7047)
Antraciet (RAL 7024)
Zandgrijs (Ral 7044)
Fjord groen (RAL 7016)
Antiek roze
Trend kleurcollectie €555,- per deur
Honing geel
Nachtblauw
Terra
Taupe
Olijfgroen

Greep kleuren

Zwart (Ral 9005)
Wit (Ral 9016)
Kwartsgrijs (RAL 7039)
Antraciet (RAL 7016)
Aluminium (Geanodiseerd)

Verken alle opties in 3D met behulp van onze schuifdeur configurator.

De paneel schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van 22 mm dikke MDF-panelen die in de gewenste stijl worden gefreesd. De panelen worden vervolgens afgewerkt met een beschermende, krasvaste folie. Hierdoor blijft de schuifdeur mooi en is deze gemakkelijk schoon te maken.

MDF

MDF (Medium Density Fiberboard) is een type houtmateriaal dat wordt vervaardigd door houtvezels en hars te mengen en daarna samen te persen tot dichte platen. De platen zijn glad en egaal en worden uiteindelijk met een frees afgewerkt tot het gewenste model paneel schuifdeur.

Minimale breedte per deur* 600 mm
Maximale breedte per deur* 1000 mm
Maximale hoogte 2750 mm
Totale diepte 86,5 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator

Schuifdeur paneel

Onze paneeldeur creëert diepte in het ontwerp, en je hebt de keuze uit verschillende patronen. We bieden paneeldeuren met een klassieke uitstraling, evenals moderne deuren met strakke lijnen en afgeronde vormen. Een klassieke deur kenmerkt zich door veel details en luxueuze profielen, terwijl een moderne deur juist minder details heeft en een strak uiterlijk biedt.

Paneel schuifdeur op maat

Onze naam zegt het al… Wij maken uitsluitend schuifdeuren op maat. Als je geïnteresseerd bent in een op maat gemaakte paneel schuifdeur, staan we graag voor je klaar. Het kan namelijk voorkomen dat je twijfelt over welk type schuifdeur je wilt, of dat je specifiek op zoek bent naar iets zoals een schuifdeurkast met spiegel. In onze schuifdeur-op-maat-configurator kun je zelf je ideale paneel schuifdeuren ontwerpen en bestellen.

Paneeldeuren voor een kast

Naast op maat gemaakte paneel schuifdeuren bieden we ook op maat gemaakte schuifdeurkasten aan. We werken samen met de beste maatwerk leveranciers, wat betekent dat elk onderdeel van de kast volledig aan je wensen kan worden aangepast.

Kledingroedes, planken, rekken, spiegels en laden – alles is mogelijk! Uiteindelijk worden de kasten netjes afgewerkt met mooie schuifdeuren.

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat de kast tot op de millimeter nauwkeurig voor je wordt geïnstalleerd.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator