Schuifdeur slaapkamer

De mooiste schuifdeuren voor in de slaapkamer vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator

Stijlvolle schuifdeuren op maat

Welke soort schuifdeuren passen bij jouw wensen? Leer meer over de diverse materialen, afwerkingen en mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Schuifdeurkast slaapkamer

Een ruime en stijlvolle kledingkast is onmisbaar in de slaapkamer. Bewaar je kleding stofvrij in een prachtige op maat gemaakte schuifdeurkast. Naast de keuze voor de gewenste schuifdeur, bieden wij ook op maat gemaakte kasten aan in samenwerking met toonaangevende maatwerk leveranciers. Elk element van de kast is volledig aanpasbaar, van kledingroedes, schappen, rekken, spiegels tot lades – de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze vakkundige monteurs monteren de kast tot in de kleinste details nauwkeurig voor je.

Schuifdeur overloop

Schuifdeuren zijn niet alleen geschikt voor de slaapkamer, maar vormen ook een waardevolle aanvulling op de overloop. Of je nu extra opbergruimte wilt creëren of bijvoorbeeld je wasmachine en droger netjes wilt wegwerken, op maat gemaakte schuifdeuren bieden de perfecte oplossing. Bovendien kun je een fraaie schuifdeur installeren voor de trap, waardoor je een verdieping kunt afscheiden van de rest van het huis terwijl je toch een harmonieus geheel behoudt.

Schuifdeur onder schuin dak

Heb je een slaapkamer op zolder? Met op maat gemaakte zolder schuifdeuren kun je de volledige zolderruimte uiterst efficiënt benutten.

Maak optimaal gebruik van zelfs de kleinste hoekjes. Een schuifdeur onder een schuin dak is ideaal om al je spullen netjes op te bergen, of het nu gaat om dozen met spullen, schoenen of fitnessapparatuur. Met op maat gemaakte schuifdeuren kun je alles keurig uit het zicht houden.

Schuifdeuren onder een schuin dak

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator