Schuifdeur woonkamer

De mooiste schuifdeuren voor in de woonkamer vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Schuifdeuren woonkamer

Schuifdeuren in de woonkamer kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je huis. Wij hebben diverse soorten schuifdeuren die prachtig staan in een woonkamer. Al onze schuifdeuren worden geheel op maat voor je gemaakt.

witte paneel schuifdeuren in een woonkamer

Wat voor woonkamer schuifdeur past bij jou?

Onze schuifdeuren op maat zijn onderverdeeld in 2 collecties. Ongeacht de schuifdeur collectie, jouw schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt.
Standaard collectie & Luxe collectie.

Ontwerp je eigen woonkamer schuifdeuren

Ontwerp je eigen plaatwerk schuifdeuren op maat in onze configurator.
Ruime keuze uit kleuren, afwerking en service.

Of liever een van onze Luxe schuifdeuren?

Wat voor luxe schuifdeuren ben je naar op zoek?  Lees meer over specifieke materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

Glazen schuifdeuren woonkamer

Glazen schuifdeuren zijn ideaal om meer ruimte en licht in huis te creëeren. Verbind verschillende ruimtes met een glazen schuifdeur op maat. Bijvoorbeeld de keuken en woonkamer. Of misschien wel de voorkamer en woonkamer? Het resultaat is één grote ruimte, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van al het natuurlijke licht dat je huis binnenkomt. 

Glazen schuifdeuren zijn daarnaast helemaal van de tijd! Schuifdeuren van glas dragen bij aan een industriële, maar huiselijke sfeer.

Schuifdeuren op maat woonkamer

Bij Schuifdeur-op-maat.nl maken wij uitsluitend schuifdeuren op maat. Klinkt logisch toch?… Afhankelijk van je wensen kun je de schuifdeuren zelf ontwerpen of dit door ons laten doen. Ieder huis is weer anders, daarom hebben wij verschillende soorten schuifdeuren beschikbaar. Van voordelige plaatwerk schuifdeuren tot aan unieke paneel deuren. En dat alles geheel op maat. Vind de schuifdeur die bij jouw past in een van onze collecties.

Woonkamer schuifdeuren op maat mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten woonkamer schuifdeuren op maat beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften en de stijl van uw huis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne en lichtere uitstraling met witte schuifdeuren of kun je kiezen voor een houten schuifdeur op maat voor een warme en natuurlijke sfeer. Naast glazen schuifdeuren, traditionele en witte schuifdeuren hebben wij ook Paneel schuifdeuren ter beschikking.

Moderne schuifdeuren woonkamer

Een modern interieur vraagt om moderne schuifdeuren. Denk bijvoorbeeld aan grote glazen schuifdeuren, houten paneel schuifdeuren of industriële metalen schuifdeuren. Wij helpen je graag aan moderne schuifdeuren op maat. Dit kan via een offerte aanvraag voor onze Luxe Collectie. 

Vraag een offerte aan

Interesse in een schuifdeur uit onze luxe collectie? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!