Zolder schuifdeuren

Maak optimaal gebruik van de ruimte op zolder met schuifdeuren op maat!

Productinformatie

Algemene Informatie

Met op maat gemaakte zolder schuifdeuren kun je van je zolder een efficiënte en georganiseerde opslagruimte maken. Door schuifdeuren te installeren voor schuine wanden, kun je al je bezittingen netjes uit het zicht opbergen.

Onze zolder schuifdeuren maken we zo breed en hoog als jij maar wilt, zodat de volledige ruimte optimaal benut kan worden. Of je nu een schuin dak aan de achterkant of een schuine wand hebt, wij hebben de oplossing. Een schuine muur vormt geen enkel probleem voor ons.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl maken we onderscheid tussen twee soorten Zolderschuifdeuren:

  1. Schuifdeuren onder een schuin aflopend plafond naar links of rechts kunnen we met ons maatwerksysteem nauwkeurig ontwerpen en ontwikkelen.
  2. Voor schuifdeuren onder een naar achteren schuin aflopend plafond hebben we een speciale constructie ontwikkeld die eenvoudig te plaatsen is.

Wil je meer informatie? Vraag een offerte aan.

De schuifdeuren voor op zolder worden vervaardigd van FSC-gecertificeerd plaatmateriaal met een Melamine afwerking, omringd door een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat wordt gebruikt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal dat bestand is tegen hitte, vocht en krassen. Bovendien is het verkrijgbaar in een scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor diverse stijlen schuifdeuren kunnen worden gecreëerd, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertifieerd hout

FSC-gecertificeerd plaatmateriaal wordt vervaardigd uit hout dat afkomstig is van beschermde bossen. Deze bossen worden beschermd tegen ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten, met aandacht voor sociale en ecologische aspecten. Bij het beheer van de bossen worden lokale gemeenschappen betrokken. Fabrikanten die kiezen voor FSC-plaatmateriaal dragen bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om stevigheid en duurzaamheid te bieden. Het profiel is voorzien van een ingebouwd geleidingssysteem, waarmee de schuifdeuren soepel en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

Wil je meer informatie? Vraag een offerte aan.

Minimale breedte per deur* 400 mm
Maximale breedte per deur* 1000 mm
Maximale hoogte 2700 mm
Totale diepte 76 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Op zoek naar zolder schuifdeuren op maat?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

schuifdeuren schuine wand

Een zolder bestaat vaak uit schuine wanden. De ruimte onder een schuin dak is lastig te bereiken en wordt daarom meestal gebruikt als opslagruimte. In de hoeken van je zolder is geen ruimte voor een standaard opbergkast, waardoor spullen in het zicht staan en het gevoel van opruiming ontbreekt.

Naast schuifdeuren voor een schuin dak aan de achterkant bieden we ook schuifdeuren aan voor een schuine wand. Onze schuifdeuren kunnen schuin op maat worden gemaakt.

We adviseren je graag over schuifdeuren voor schuine wanden. Daarnaast komen we de ruimte voor je opmeten, waarbij we de hoek van de schuine wand nauwkeurig meten.

Op deze manier benut je de zolderruimte met schuine wand optimaal.

Schuifdeur onder schuin dak

Schuifdeuren onder een schuin dak bieden de ideale opbergoplossing voor een ruimte waar anders geen bestemming voor zou zijn. Wij staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen van schuifdeuren op maat voor je zolder.

Wanneer je kiest voor een schuifdeuren wand op zolder, komen we graag langs om de ruimte nauwkeurig op te meten. Het inmeten van een schuin dak vereist precisie, en dit doen wij om te voorkomen dat de op maat gemaakte schuifdeuren niet goed passen tijdens de montage.

Onze montage specialisten plaatsen op de dag van de montage een horizontale lat die waterpas op het schuine dak wordt bevestigd. Onder deze lat worden de schuifdeuren gemonteerd. De ruimte tussen de lat en het schuine dak wordt vervolgens nauwkeurig afgewerkt, waardoor de schuifdeuren wand een mooi geheel vormt.”

Schuifdeur voor trap

Veel woningen hebben een zolder met een open trapgat. Het kan voorkomen dat je de zolderruimte liever wilt afsluiten van de rest van het huis. Dit kan op een stijlvolle en geluidloze manier worden gerealiseerd met op maat gemaakte schuifdeuren voor de trap.

Met schuifdeuren voor de trap kan een zolderruimte in één klap worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, een stille werkkamer of een rustige kinderspeelkamer.

Op zoek naar zolder schuifdeuren op maat?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!