Schuifdeuren op zolder

De mooiste schuifdeuren voor op zolder vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Zolder schuifdeuren

Met zolder schuifdeuren op maat kun je van je zolder een efficiënte en nette opslag ruimte maken. Door schuifdeuren te plaatsen voor een schuine wand, kun je al je spullen uit het zicht opbergen.

Schuifdeuren op zolder maken wij zo breed en hoog als je maar wilt zodat de volledige ruimte benut kan worden. Wij maken schuifdeuren voor zolders met een schuin dak aan de achterkant en voor zolders met een schuine wand. Een schuine muur is voor ons geen probleem.

schuifdeurwand op zolder

Productinformatie

Schuifdeuren op zolder vallen onder onze Luxe Collectie en zijn aan te vragen via onze offerte aanvraag of een online advies gesprek.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl maken wij onderscheid tussen 2 soorten Zolder Schuifdeuren:

  1. Schuifdeuren onder een links/rechts schuin aflopend plafond kunnen wij met ons maatwerk systeem goed ontwerpen en te ontwikkelen.
  2. Schuifdeuren onder een naar achter schuin aflopend plafond hebben wij speciaal een constructie voor ontwikkeld dat eenvoudig te plaatsen is.


Vraag een offerte aan of plan een online advies gesprek voor meer informatie:

Offerte aanvraag Online advies

De schuifdeuren voor op zolder worden gemaakt van hetzelfde materiaal als onze standaard collectie schuifdeuren. Dit is FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat gebruikt wordt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal. Melamine is daarnaast bestand tegen hitte, vocht en krassen. Het is te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en texturen. Hierdoor kunnen er meerdere stijlen schuifdeuren mee gecreëerd worden, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertificeerd hout

FSC-gecertificeerd plaatwerk wordt gemaakt van hout dat afkomstig is van beschermde bossen. Deze bossen worden beschermd tegen ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten. Er wordt rekening gehouden met sociale en ecologische aspecten. Bij het beheer van de bossen wordt de lokale gemeenschappen betrokken. Fabrikanten dragen door het kiezen voor FSC plaatwerk bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om stevigheid en duurzaamheid te bieden. Het profiel is voorzien van een ingebouwd geleidingssysteem waarmee de schuifdeuren soepel en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

Minimale breedte per deur*400 mm
Maximale breedte per deur*1000 mmm
Maximale hoogte2700 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaatst worden.

Het inmeten en monteren van Schuifdeuren op zolder of bij een schuine wand kan wat complexer zijn dan bij onze standaard collectie. Wij helpen je daarom graag met specialistisch advies, inmeet service en montage service.

Tegen een schappelijke meerprijs komt onze expert jouw ruimte inmeten en/of de schuifdeuren plaatsen.

De montagedatum wordt ingepland op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt.

De levertijd van schuifdeuren met montageservice bedraagt 6-8 weken.

Schuifdeur-op-maat.nl staat voor kwaliteit. Dit is de reden dat je 15 jaar garantie krijgt op ons materiaal. 

Meer informatie over garantie vind je in onze leveringsvoorwaarden.

Op zoek naar zolder schuifdeuren op maat?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

schuifdeuren schuine wand

Een zolder bestaat vaak uit schuine wanden. De ruimte onder een schuin dak is lastig te bereiken en wordt daarom meestal gebruik als opslagruimte. In de hoeken van je zolder is geen ruimte voor een standaard opbergkast, de spullen staan in het zicht en het voelt niet opgeruimd.

Naast schuifdeuren voor een schuin dak aan de achterkant bieden we ook schuifdeuren aan voor een schuine wand. Onze schuifdeuren kunnen schuin geproduceerd worden.

Wij adviseren je graag over schuifdeuren voor schuine wanden. Daarnaast komen wij de ruimte voor je opmeten. Hierbij meten wij de hoek van de schuine wand met precisie voor je op.

Ook op deze manier haal je het meeste uit je zolder ruimte met schuine wand.

Schuifdeur onder schuin dak

Schuifdeuren onder een schuin dak zijn de perfecte opbergoplossing voor een ruimte waar anders geen bestemming voor zou zijn. Wij helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte schuifdeuren op maat voor op zolder.

Wanneer je kiest voor een schuifdeur wand op zolder, dan komen wij graag langs om de ruimte op te meten. Een schuin dak vraagt om een nauwkeurige inmeting. Het inmeten doen wij voor je, hiermee voorkomen dat de schuifdeuren op maat bij montage net niet blijken te passen.

Onze montage specialisten maken op de dag van montage een horizontale lat, dat waterpas op het schuine dak geplaatst wordt. Onder deze lat worden de schuifdeuren geplaatst. De ruimte tussen de lat en het schuine dak wordt vervolgens strak afgewerkt zodat de schuifdeur wand een mooi geheel wordt.

Schuifdeur voor trap

Veel woningen hebben een zolder met open trappen gat. Het kan voorkomen dat je de zolderruimte liever afsluit van de rest van het huis. Dit kan stijlvol en geluidloos met schuifdeuren op maat voor de trap. 

Met schuifdeuren voor de trap kan een zolderruimte in één klap worden omgetoverd tot extra slaapkamer, rustige werkkamer of rustige kinder speelkamer!