Schuifdeuren op zolder

De mooiste schuifdeuren voor op zolder vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl
Zolder schuifdeuren zijn bij ons verkrijgbaar via:

zolder schuifdeuren

De zolder wordt vaak gebruikt als inefficiënte opbergruimte voor overtollige spullen. Dit terwijl de meeste zolders met de juiste indeling meer dan slechts opslagruimte kan zijn.

Met zolder schuifdeuren op maat kun je van jouw zolderwanden een efficiënte opslagruimte maken. De ruimte die je hiermee creëert kun je vervolgens gebruiken voor wat belangrijkers! Bijvoorbeeld een kantoor, speelruimte voor de kinderen of fitnessruimte. 

schuifdeurwand op zolder

Ontwerp je eigen zolder schuifdeuren op maat

Wacht niet langer en begin met het ontwerpen van jouw perfecte schuifdeuren!

Schuifdeur onder schuin dak

Heb je een zolder met een schuin dak? Wij helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte schuifdeuren op maat. 

Ongeacht de indeling en afmetingen van jouw zolder, wij hebben altijd een schuifdeur oplossing voor desbetreffende situatie.

Schuifdeuren onder een schuin dak zijn de perfecte manier om van elke centimeter zolder een opslagruimte te maken. Efficiënt en strak afgewerkt.

Onze schuifdeuren voor op zolder kunnen worden afgewerkt met een softclose systeem. Hiermee sluiten de deuren geruisloos.

zolder schuifdeuren onder een schuin dak

Waarom schuifdeur-op-maat.nl ?

Schuifdeur voor trap

Veel woningen hebben een zolder met open trappen gat. Het kan voorkomen dat je de zolderruimte liever afsluit van de rest van het huis. Dit kan stijlvol en geluidloos met schuifdeuren op maat voor de trap. 

Met schuifdeuren voor de trap kan een zolderruimte in één klap worden omgetoverd tot extra slaapkamer, rustige werkkamer of rustige kinder speelkamer!

schuifdeuren zolder schuine wand

Het kan soms voorkomen dat je naast een schuin dak ook een schuine wand hebt op zolder. Ons maatwerk biedt ook in deze gevallen de uitkomst.

De panelen van jouw schuifdeuren kunnen maken wij helemaal op maat, wij limiteren ons hierbij niet tot enkel vierkante panelen.

De panelen worden in de fabriek in de juiste hoek afgewerkt en vervolgens door onze monteurs tot op de millimeter nauwkeurig gemonteerd. 

Zo haal je het meeste aan jouw zolder ruimte met schuine wand!

zolder schuifdeur onder een schuin wand

Eerst nog wat inspiratie nodig?

Raak geïnspireerd door gerealiseerde projecten en verschillende voorbeelden uit de schuifdeur configurator.

Ontwerp je eigen zolder schuifdeuren

Wacht niet langer en begin met het ontwerpen van jouw perfecte schuifdeuren!