Webshop Trustmark
Vertrouwd online: kopen met de zekerheid van WebwinkelKeur.

Donkerbruin houten schuifdeuren met zwart profiel

€1110,-

Huidige uitvoering:

Wit decor
Zwart profiel

Kleurvariaties:

Overige profielkleuren:

Personaliseer de afmetingen, hout- en profielkleur naar wens in de configurator.

Deze donkerbruin houten schuifdeuren op maat bestaan uit FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daarom heen een zwart aluminium profiel. Ideaal om voor een kast, nis of opbergruimte te plaatsen. De schuifdeurwand is volledig naar wens te personaliseren en direct online te bestellen!

Schuifdeuren op maat in een paar simpele stappen

Open de schuifdeuren in de configurator
Personaliseer de uitvoering en maten
Sla je ontwerp op of bestel direct online

Productinformatie

Personaliseer je ontwerp

In de configurator kun je, na het invoeren van je eigen maten, de schuifwand personaliseren met keuze uit diverse houtkleuren en 5 verschillende profielkleuren

Wanneer je graag wil dat je schuifdeuren geruisloos sluiten kun je in de configurator kiezen voor de softclose optie. 

De houten schuifdeuren op maat zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De schuifdeuren in onze configurator zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd plaatwerk met een Melamine afwerking met daar om heen een aluminium profiel.

Melamine is een dun laagje plastic dat gebruikt wordt voor de afwerking van het paneel. Melamine is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door papier te impregneren met hars en dit vervolgens onder hoge druk en temperatuur te persen. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal. Melamine is daarnaast bestand tegen hitte, vocht en krassen. Het is te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en texturen. Hierdoor kunnen er meerdere stijlen schuifdeuren mee gecreëerd worden, van modern tot traditioneel.

FSC-gecertifieerd hout

FSC-gecertificeerd plaatwerk wordt gemaakt van hout afkomstig van beschermde bossen, waar ontbossing, illegale houtkap en andere schadelijke activiteiten worden voorkomen. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met sociale als ecologische aspecten, en lokale gemeenschappen worden betrokken bij het bosbeheer. Fabrikanten die voor FSC plaatwerk kiezen, dragen bij aan een duurzame toekomst.

Het profiel, gemaakt van hoogwaardig aluminium, is ontworpen om zowel stevigheid als duurzaamheid te bieden. Bovendien is het profiel uitgerust met een geïntegreerd geleidingssysteem, waardoor de schuifdeuren vloeiend en geruisloos kunnen worden geopend en gesloten.

Schuifwanden op maat bestaan uit 2 tot 5 deuren. Het aantal deuren is afhankelijk van de gekozen breedte. Er kunnen meerdere deuren op één rails naast elkaar geplaatst worden.

Minimale breedte:
1180mm
Maximale breedte:
4940mm
Minimale hoogte:
800mm
Maximale hoogte:
2850mm
Totale diepte:
40mm

Houten schuifdeurwanden worden binnen 6 weken gratis bij je thuisbezorgd.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

Wil je helemaal zeker zijn van de maten? Vraag dan hier een inmeetlaser aan.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Gerelateerde schuifdeuren