Spiegel schuifdeuren

De mooiste spiegel schuifdeuren vind je bij Schuifdeur-op-maat.nl

Schuifdeur spiegel

Een spiegel op je schuifdeur wand, niets is zo handig. Net je outfit voor de dag achter de schuifdeuren vandaan gehaald? In de spiegelschuifdeur zie je gelijk hoe goed het je staat.

Op zoek naar schuifdeuren met spiegel in je slaapkamer, gang of elders in huis? Schuifdeur-op-maat.nl kan je helpen.

Schuifdeuren met spiegel

Productinformatie

Onze spiegel schuifdeuren vallen onder de Luxe Collectie en zijn aan te vragen via onze offerte aanvraag of een online advies gesprek.

Offerte aanvraag Online advies

Spiegel schuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige spiegel met aluminium omlijsting. Te combineren met onze standaard schuifdeur collectie. 

Belangrijk: De schuifdeuren zijn alleen aan de voorzijde van spiegel. Aan de  andere kant zit een veiligheidsfolie. Hierdoor zijn de spiegel schuifdeuren ideaal voor een kast of afgesloten opbergruimte, maar minder geschikt als tussenwand. 

Minimale breedte per deur*600 mm
Maximale breedte per deur*1200 mmm
Maximale hoogte2900 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaatst worden.

Het inmeten en monteren van Luxe schuifdeuren kan wat complexer zijn dan bij onze standaard collectie. Wij helpen je daarom graag met specialistisch advies, inmeet service en montage service.

Tegen een schappelijke meerprijs komt onze expert jouw ruimte inmeten en/of de schuifdeuren plaatsen.

De montagedatum wordt ingepland op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt. 

De levertijd van spiegel schuifdeuren met montageservice bedraagt 6-8 weken. 

Schuifdeur-op-maat.nl staat voor kwaliteit. Dit is de reden dat je 15 jaar garantie krijgt op het materiaal. 

Meer informatie over garantie vind je in onze leveringsvoorwaarden.

Op zoek naar spiegel schuifdeuren op maat?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Spiegel schuifdeur

Een grote spiegel, waar je jezelf van top tot teen in kunt zien, een schuifdeurwand is de perfecte plek om deze spiegel te plaatsen. Onnodig boren in de muur om een spiegel op te hangen is niet nodig, de spiegel is al verwerkt in uw schuifdeur wand.

Een spiegelschuifdeur kan veel toevoegen aan een woonruimte. Naast de functionele rol van een spiegel helpt het ook om je ruimte groter te laten ogen. Daarnaast kun je door een spiegelschuifdeur goed te plaatsen, veel licht toevoegen aan je woning. Ook hierover denkt onze adviseur graag met je mee.

Wanneer het ontwerp geheel naar wens is worden de deuren gratis geleverd. Onze monteurs brengen de spiegeldeur veilig naar boven en monteren deze vervolgens voor je.

Spiegel schuifdeur in slaapkamer

Met name in de slaapkamer kan een spiegel schuifdeur een mooie toevoeging zijn.  Het uitkiezen van je outfit doe je immers het liefste in grote staande spiegel. 

Kies je voor éen of twee spiegeldeuren in je slaapkamer? Of zelfs een hele wand? Wij helpen je graag bij het uitdenken en ontwerpen van de geschikte schuifdeuren voor je slaapkamer.

Schuifdeurkast met spiegel

De ideale combinatie voor in de slaapkamer is een schuifdeurkast met spiegeldeur. 

Het plaatsen van een schuifdeurkast met spiegel is de meest efficiënte manier om om te gaan met de ruimte in je slaapkamer.

Ook schuifdeurkasten kan Schuifdeur-op-maat.nl je bij helpen. Zowel de schuifdeuren als kastinterieur kunnen wij compleet voor je ontwerpen en monteren. Wij doen dit graag voor je in een gratis advies gesprek.

De spiegel schuifdeurkast wordt geheel naar wens voor je ontworpen. Laden, roedes, schappen en meer… We denken graag met je mee.

Of plan een online advies gesprek

Onze expert zit voor je klaar om samen de perfecte schuifdeuren te ontwerpen.