Webshop Trustmark
Vertrouwd online: kopen met de zekerheid van WebwinkelKeur.

Spiegel schuifdeuren​

Ga voor een complete spiegelwand of een spiegeldeur in combinatie met onze omlijste schuifdeuren. Je kunt ze eenvoudig ontwerpen en bestellen op schuifdeur-op-maat.nl!

Productinformatie

Algemene Informatie

Ontwerp en bestel op maat gemaakte spiegel schuifdeuren in onze handige schuifdeur configurator. De spiegel schuifdeuren kunnen gecombineerd worden geïntegreerd met op maat gemaakte omlijste schuifdeuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om een schuifdeurwand te creëren. 

Spiegel schuifdeuren zijn niet geschikt als losse schuifdeur voor een doorgang of en suite deuren.

Binnen de configurator kun je per deur aangeven of je een spiegeldeur of een omlijste schuifdeur wilt. Als je kiest voor schuifdeurwanden met spiegels, heb je de keuze uit drie verschillende soorten spiegels en zeven beschikbare kleuren voor de omlijste deuren.

Elke deur is voorzien van een aluminium profiel met een handige greeprand. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit vijf verschillende profielkleuren.

Indien je de voorkeur geeft aan geruisloos sluitende schuifdeuren, bieden wij in de configurator de mogelijkheid om voor ‘softclose‘ te kiezen.

Spiegel uitvoeringen

Spiegel collectiePrijs per deur
Zilver (standaard) €730,-
Brons (lichte bruin tint) €825,-
Grijs (lichte grijs tint) €825,-
Omlijste deuren kleurcollectie€424,- per deur
Wit (Ral 9016)
Zwart (Ral 7021)
Lichgrijs (Ral 7047)
Antraciet (RAL 7024)
Zandgrijs (Ral 7044)
Fjord groen (RAL 7016)
Antiek roze

Profiel kleuren

Zwart (Ral 9005)
Wit (Ral 9016)
Kwartsgrijs (RAL 7039)
Antraciet (RAL 7016)
Aluminium (Geanodiseerd)

Verken alle opties in 3D met behulp van onze schuifdeur configurator.

Onze spiegel schuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige spiegels met een aluminium omlijsting, deze zijn perfect te combineren met onze omlijste schuifdeuren in de standaard kleuren.  

Spiegel schuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige spiegel met aluminium omlijsting en zijn te combineren met omlijste schuifdeuren in onze standaard kleurcollectie.

Goed om te weten: De schuifdeuren zijn alleen aan de voorzijde voorzien van een spiegel. Aan de achterzijde zit een veiligheidsfolie. De spiegel schuifdeuren zijn hierdoor ideaal voor een kast of voor een afgesloten bergruimte, maar zijn niet geschikt als losse schuifdeur voor een doorgang of en suite deuren.

Minimale breedte per deur*600 mm
Maximale breedte per deur*1000 mm
Maximale hoogte2850 mm
Totale diepte76 mm

*Meerdere deuren kunnen op één rails naast elkaar geplaats worden.

Het inmeten van de ruimte voor je schuifdeuren is erg gemakkelijk. Hoe je dit stap voor stap doet lees je hier.

De installatie van de schuifdeuren is een eenvoudige klus. Met de stapsgewijze instructies in onze montagehandleiding kun je de schuifdeuren moeiteloos zelf in elkaar zetten.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit producten, wat zich vertaalt in een garantie van 10 jaar op ons materiaal. Voor meer details over onze garantie verwijzen wij je graag naar onze garantie & leveringsvoorwaarden.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator

Spiegel schuifdeur

Een schuifdeurwand biedt de ideale plek voor een royale spiegel, waarin je jezelf van top tot teen kunt bewonderen. Geen gedoe met boren in de muur om een spiegel op te hangen, want de spiegel is al naadloos geïntegreerd in de schuifdeurwand.

Een spiegel schuifdeur kan aanzienlijk bijdragen aan je leefruimte. Naast de praktische functie van een spiegel, laat het je ruimte optisch groter lijken en voegt het ook meer licht toe aan je interieur. Onze adviseurs staan klaar om met je mee te denken over de perfecte plaatsing.

Als het ontwerp volledig aan je wensen voldoet, worden de deuren kosteloos bij je afgeleverd. Met behulp van onze montagehandleiding heb je de schuifdeuren binnen no-time geplaatst.

Spiegel schuifdeur in slaapkamer

In je slaapkamer kan een spiegel schuifdeur een prachtige aanvulling zijn in je interieur. Vooral omdat je het liefst je outfit selecteert en bekijkt in een ruime, staande spiegel.

Droom je van een complete wand van spiegels? Of denk je aan één of twee spiegeldeuren in je slaapkamer? Je ontwerpt de schuifdeuren voor jouw slaapkamer gemakkelijk zelf in onze schuifdeur configurator.

schuifdeurkast op maat met spiegel in slaapkamer

Schuifdeurkast met spiegel

De perfecte oplossing voor je slaapkamer is een schuifdeurkast met spiegeldeuren. Het installeren van een schuifdeurkast met spiegels is de meest ruimte-efficiënte benadering voor je slaapkamer.

Bij Schuifdeur-op-maat.nl kunnen we je ook helpen met schuifdeurkasten. We zijn in staat om zowel de schuifdeuren als het kastinterieur volledig op maat voor je te ontwerpen en te monteren. We nemen graag de tijd om dit met je te bespreken in een gratis adviesgesprek.

De spiegel schuifdeurkast wordt volledig aangepast aan jouw wensen. Of je nu laden, roedes, schappen of andere elementen nodig hebt, we staan klaar om met je mee te denken.

Creeër je eigen schuifdeuren op maat

Ontwerp je eigen schuifdeuren in de Schuifdeur op maat configurator